Czy nadal pamiętasz wszystkich w kuchni?

Ten okres Vlogu jedzenia po raz pierwszy użył go zespół GUO, ale wykonanie prostego ryżu z kotletem wieprzowego zajmuje trochę czasu!

Gotowanie o niskiej zawartości temperatury jest również gotowaniem o niskiej zawartości temperatury.

Mówiąc najprościej, wkłada składniki, takie jak mięso, warzywa do plastikowej torby, a następnie umieścić je w niskiej zawartości i powolnej maszynie.

Interpretacja pochodzi z francuskiego „”, co oznacza metodę „„ „” „próżniową.

Chociaż w XVIII wieku w latach 70. w latach 70. w kuchni i systematycznie powstało gotowanie o niskiej temperaturze i było używane przez Francuzów w restauracji.

Istnieją dwie oczywiste różnice między gotowaniem o niskiej temperaturze a tradycyjnym gotowaniem:

Kluczem do gotowania o niskiej temperaturze jest znalezienie każdego składnika, aby obliczyć temperaturę wybuchu, ile czasu zajmuje najlepsze gotowanie jedzenia.

Zachowaj stałą temperaturę wody z określoną kontrolą sprzętu.Proces ten trwa na krótką godzinę i trwa kilka dni.

Następnie spójrz w dół!

1. Utrata składników odżywczych w wodzie można zmniejszyć do minimum.Składniki gotowane za pomocą tradycyjnych metod zmniejszy wagę o 15–20%, a większość z nich to wilgoć w składnikach.Test pokazuje, że stosując metodę niskiej temperatury próżniowej do gotowania żywności, utrata wody wynosi tylko między 5–8%.

2. Pij z kontaktu między żywnością a tlenem, aby uniknąć pogorszenia żywności hodowlanej bakterii.

3. Naukowe wyrafinowane gotowanie, stabilna jakość.

4. Gotowanie wyjątkowo mikro oleju i mikro -saltu, zdrowy i niski tłuszcz.

5. Zachowaj składniki odżywcze składników i oddziel sok i wodę.

6. Może zachować składniki witamin niż gotowanie.

Z uwagi na idealne środowisko życia bakterii i zasadniczo temperatura gotowania o niskiej temperaturze może zabić zdecydowaną większość bakterii.

Jest tu jeden punkt, aby przypomnieć: próżniowa temperatura gotowania w niskiej temperaturze najlepiej nie przekraczać 70 stopni, aby zmniejszyć utratę wody i smaku.

Poniżej znajduje się tabela porównawcza o temperaturze żywności dla próżniowej gotowania w niskiej zawartości próżniowej gotowania o niskiej zawartości.

Odpowiedź brzmi niewątpliwie tak.Większość potraw molekularnych pochodzi z Michelin.Molekularna jest prawie blisko szczytu łańcucha pokarmowego jako Michelin.

Czy jedzenie gotowane w niskiej temperaturze jest tak pyszne?smaczny!W przypadku de facto przykładu, gdy używasz systemu Apple, aby użyć go z powrotem na Androida, zawsze możesz wybrać określony problem.Tradycyjną kuchnię kuchenną można zasadniczo zrealizować, jeśli gotowanie o niskiej temperaturze.