Kroatian jalkapallomaajoukkue putosi vuoden 2024 EM-kisojen lohkovaiheessa, ja fanit liikuttivat Luka Modricin katumusta. Kun Englanti kohtasi finaalissa Espanjan, Harry Kanesta tuli turnauksen surullisin pelaaja. Joukkueen kapteenina hän, pukeutunut valkoiseen pelipaidaan, sai jälleen maajoukkueen jäämään ilman mestaruutta.

Viime kaudella Harry Kane oli suuren psykologisen paineen alla. Hän jätti Valioliigan ensimmäistä kertaa ja siirtyi Bundesliigaan liittyäkseen Bayern Müncheniin. Kane uskoi, että hänellä oli kyky auttaa Bayernia voittamaan mestaruuden Lasten Jalkapallo Pelipaidat Halvalla, mutta tämän kauden päätyttyä hän ei vieläkään voittanut yhtään palkintoa. Peräkkäisten mestaruuskilpailujen varjo on aina vaivannut Harry Kanea. Kuinka monta kakkosen titteliä tarvitaan vaihtamaan mestaruuteen? Englannin esitys vuoden 2024 EM-kisoissa ei ollut erinomainen, mutta joukkue pelasi tasaisesti ja pääsi lopulta finaaliin. Aiemmin Englanti pelasi Italiaa vastaan, ja nyt heidän vastustajansa on nuori espanjalainen joukkue. 17-vuotias Lamine Yamal johti Espanjan voittamaan Euroopan mestaruuden, kun taas Julian Alvarez voitti Copa American Argentiinan kanssa.

Harry Kane on fanien kehumisen arvoinen pelaaja, ja hänen ainoa pahoittelunsa on mestaruuden puuttuminen. Hänen siirtonsa Bayern Müncheniin oli selvä, vain mestaruuden voittamiseksi. Ensi kaudella Harry Kane käyttää edelleen Bayern München pelipaidat ja jatkaa lujasti töitä saavuttaakseen tavoitteen voittaa mestaruus. Vaikka lukemattomat fanit saattavat jättää huomiotta toiseksi tulleen olemassaolon, Harry Kanesta on tullut toiseksi tulleen symboli. Hän on vuoden 2024 EM-kisojen traagisin pelaaja, joka haluaa päättää tilanteen ilman mestaruutta.