Od 19 do 22 marca smarowie rejsowe uczestniczyły w wystawie przetwarzania żywności w Kolonii Anuga Foodtec.
Walcz z wymogami bezpieczeństwa żywności, zmniejsz różne ryzyko zanieczyszczenia
Przez długi czas przedsiębiorstwa przetwarzania żywności napotkały wiele niepewnych czynników, zwłaszcza bezpieczeństwo żywności przyciągnęły powszechną uwagę.Obecnie kontrola i monitorowanie MOSH/MOAH w Unii Europejskiej staje się surowsze i surowsze, co zwiększyło presję produkcyjną na przedsiębiorstwa spożywcze. , ale także osłabia, a nawet wpływają na wpływ marki.Widać jednak również, że produkcja i opakowanie żywności są nierozerwalne od smarowania sprzętu. Pomoc firm przetwórstwa spożywczego zmniejszyły potencjalne ryzyko zanieczyszczenia MOSH/MOAH i osiągnęły zgodność i zrównoważone cele operacyjne.
Aby wprowadzić cyfrowe rozwiązania obsługi wsparcia, aby pomóc w produkcji i działaniu przetwarzania żywności
Aby lepiej podawać producentom żywności, smar Cruise wprowadza rozwiązania cyfrowe, obejmujące głównie zarządzanie konserwacją, analizę operacji, testowanie sprzętu i szkolenie personelu.Dzięki temu rozwiązaniu producenci żywności mogą uzyskać profesjonalne i kompleksowe wsparcie cyfrowe, co dodatkowo poprawia jego wydajność operacyjną.Jednocześnie rozwiązanie pomaga firmom zmniejszyć ryzyko zanieczyszczenia MOSH/MoAH i osiągnąć bezpieczny rozwój.
Kontynuuj badanie smarowania w dziedzinie żywności, aby pomóc klientom w obniżeniu kosztów i zwiększeniu wydajności
Aby zaspokoić zapotrzebowanie na rynku, branża produkcyjna spożywcza szybko się rozwinęła.Smar Cruise koncentruje się na wymaganiach produkcyjnych branży spożywczej, zapewniając innowacyjne rozwiązanie smarowania dla firm spożywczych, pomagając klientom w uzyskaniu najwyższej oceny przeglądu bezpieczeństwa żywności w zarządzaniu smarowaniem i wykorzystanie wyników zarządzania ilościowymi, aby pomóc firmom spożywczym obniżyć koszty i zwiększyć wydajność wydajności .
W następnym etapie Cruze będzie nadal kontrolować odpowiednie wymagania branży spożywczej, zwrócić szczególną uwagę na badania i rozwój technologiczny, pogłębia wykorzystywanie wyników, zapewnić bardziej innowacyjne produkty w celu spełnienia rozwoju producentów żywności i naprawdę pomogą Zdrowy i bezpieczny rozwój firm spożywczych.
Raport/informacja zwrotna